Velkommen til . . . . . . .

Support for Apple iPhone app

'

Forsiden

Vælg indstillinger og du får adgang til dine præference og konto indstillinger. Hvis du ikke har en konto kan du let oprette en.
Med en bruger konto vil du få mulighed for at gemme dine favorit steder og dele dem med dine venner'
'

Indstilling siden

Du kan definere din standard søge afstand for enten gå afstand <3 km eller køre afstand >3 km. Hvis du vælger gå afstand og etofi ikke finder noget i gå afstand vil etofi automatisk søge længere væk.
Afstand enhed kan blive indstillet til enten kilometer eller miles.
Retnings viser kan indstilles til enten kompas retning f.eks. NØ eller SV osv. eller til at vise grader for retningen.
Du kan oprette en konto hvis ud ønsker at benytte funktionerne for "Mine favoritter" og "Fortæl vennerne". Du skal bare opgive en email adresse og et password.'
'

Søge resultatlist siden

Søge resultat listen viser alle de forretninger som matcher dit søge kriterie-kategori. Forretninger som er medlemmer af etofi vil have en ekstra linie til mere uddybende information, og som er en indikation for flere detaljer vil være tilgængelig.'
'

Resultat siden

Den detaljeret resultat side viser al information som forretningen har givet til etofi. Her kan du vælge knappen for de inviduelle sider, billeder og oversigt kortet.
Yderligere kan du berøre stjernen oppe i højre hjørne og inkludere forretingen til din favorit liste.
I bunden kan du vælge navigation til forretningen. Du kan starte retnings indikatoren for at få at vide i hvilken retning at begynde at gå i. Du kan vælge at fortælle dine venner om forretningen og give dem din anbefaling.'
'

Retning viser siden

Retnings viser er meget nyttig når man står på en overfyldt gade midt i byen og har brug for at vide i hvilken retning forretning er.'
'

Fortæl vennerne siden

Du kan fortælle dine venner om en forretning og også angive om det er vær at besøge den eller ikke. Du må give etofi app tilladelse at benytte din adressebog for denne funktion, og du kan kun vælge kontakter some har en email adresse.'